ביצוע בדיקות קרישיות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/11/2020 | 11:52 | מאת: הדר

שלום, לאחר לידה מוקדמת בשבוע 29, iugr משמעותי . נשלחתי לבדיקות קרישיות 10 ימים לאחר לידה, ביצעתי אותן ואנו מחכה לתשובות. לאחר בירור נוכחתי לדעת שיש לחכות 6 שבועות לפחות או 12 שבועות כדי שהתוצאות יהיו אמינות.. האם כך הדבר ויש צורך לבצען בשלב מאוחר יותר? ובעצם התןצאות שעשיתי לא יהיו מדויקות? אשמח לעזרה בנושא, תודה הדר

תלוי בבדיקה הספציפית, יתכן וכי במידה ויהיו תוצאות לא תקינות ימליצו לך לחזור על הבדיקה.

03/11/2020 | 08:14 | מאת: הדר

שכחתי לציין שאני עוד לוקחת קלקסן כחלק מהטיפול אחרי קיסרי חירום וחשד לקרישיות. זה גם משהו שיכול להשפיע על תוצאות בדיקת קרישיות?

מנהל פורום המטולוגיה