תוצאות בדיקות דם (מצ״ב PDF)

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/10/2020 | 10:32 | מאת: לידור

היי ד״ר גוטווין, עשיתי בדיקות דם (מצ״ב), ראיתי שחלק מהבדיקות יש חריגות ביניהם: Neutrophils 35.3 Lymphocytes% 55.3 Lymphocytes# 6.02 C.R.P 0.9 רציתי לשאול אם יש משמעות קלינית לחריגות או שזה חסר משמעות? תודה רבה חג שמח

02/10/2020 | 10:35 | מאת: לידור

שכחתי לציין- הבדיקות דם בוצעו לשלול מחלה ראומטית. עשיתי בדיקה גנטית, בתוצאה יצא גן FMF ולכן הופנתי לבדיקות.

אין לי אפשרות לראות קבצים, יש עליה ברמת הלימפוציטים, המשמעות תלויה בהקשר וברקע וגיל של המטופל. לעיתים קשור לזיהום. בצידה וחוזר על עצמו יכול להצביע על בעיה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה