אנמיה של מחסור בברזל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/08/2020 | 21:58 | מאת: שירי

שלום, עקב מחסור בספיגת ברזל רופאת המשפחה אמרה שתיתן לי במחשב עירוי פרינג'קט. הערכים הם המוגלובין: 10.5 ברזל: 37 ופריטין 8. האם עירוי אחד במינון המקסילי של פרינג'ט יוכל להעלות את כל הערכים לנורמה? ואם כן, לכמה חודשים זה אמור להספיק עד שאצטרך עירוי נוסף? אני גם לוקחת נקסיום קבוע, ויש לי דימומים כבדים במחזור, אך לוקחת גלולות ברצף ל 3 חודשים. תודה מראש

עירוי פרינגקט ישפר את המדדים, משך התגובה הוא אישי ויש לחזור על בדיקות דם לאחר מספר חודשים.

מנהל פורום המטולוגיה