נוגדנים בדם Ante E לאחר לידה שנייה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/08/2020 | 08:04 | מאת: גומאנה

לאחר לידה שנייה שלי נמצא בדם נוגדנים Ante E רציתי לדעת האם יש השלכות לזה? הבנתי שהגוף שלי דוחה כל גוף זר.. ואם אני מתכננת הריון נוסף חייבת לעקוב על טיטר Ante E במסגרת הריון בסיכון גבוה. שאילתי היא ואם אני רוצה לעשות קעקוע? האם הגוף דוחה אם החומר? או למשל הזרקת חומצה הילארונית? האם גם הגוף דוחה את החומר? תודה מראש

נוגדנים לקבוצות דם אינם קשורים לקעקועים או ההזרקות. המשמעות היא במהלל הריון ובמתן מנות דם.

מנהל פורום המטולוגיה