טיפול בתסחיף ריאתי דו צדדי מסיבי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/08/2020 | 18:29 | מאת: אמיר

אימי נפטרה בת 63. ללא מחלות רקע או גורמי סיכון . בבי"ח אבחנו תסחיף ריאתי והזריקו לה קלקסן וכדור דרך הפה. קמה לשירותים, התעלפה וליבה קרס -דום לב. החייאה 40 דקות ללא הצלחה. בסיכום נכתב שלא היה ניתן לחברה ל"אקמו" בגלל בעיה טכנית וגם מצב של ASYSTOLE. האם יש מקום לבדוק רשלנות? האם ניתן להציל חיי אדם במצבים כאלה?

השאלה אינה בתחום ההמטולוגיה

05/08/2020 | 18:54 | מאת: אמיר

תודה על המענה, אנסה לכוון את שאלתי: מה הטיפול המקובל לתסחיף ריאתי מסיבי ? הבנתי שזה משהו בכיוון של מדללי דם..

מנהל פורום המטולוגיה