ונופור לקשישה בת 91

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/07/2020 | 19:23 | מאת: Nava

שלום אמא שלי בת 91 עם דמנסיה כמעט ולא מזהה אותנו. בנוסף אינה מסוגלת לעשות פעולות בסיסיות כמו אכילה שירותים ואינה הולכת. לאחרונה התגלה המוגלובין 6 . קיבלה 2 מנות דם והוחלט לתת לה ונופור . תהליך קבלת העירוי מורכב וחייבים לקחת אותה לטיפול במכון מתאים. האם יש תחליף לתכשיר זה שנוכל לתת לה בבית. הניוד שלה בעייתי מאד. תשובתכם תתקבל בשמחה. תודה

אין תכשיר שניתן לתת בבית. יש תכשיר בשם פרינגקט בו ניתן לתת כמות גדולה של ברזל בעירוי אחד, אך הוא כרוך בעלות כיוון שאינו בסל הבריאות.

24/07/2020 | 08:49 | מאת: א

תבדקו אם אחות יכולה לבוא לתת עירוי. היום יש שירותים של לקיחת דם מהבית השאלה אם אפשר עירוי שכזה כי בכל זאת זה אמור להיות תחת השגחה. מומולץ מאוד לתת לה מסכנה.

מנהל פורום המטולוגיה