כאב גב, אי נקיטת גזים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/06/2020 | 09:36 | מאת: סנדרה

שלום, לפני שבועיים הופיע לי כתם כחול בגודל של 4 סמ על 8 סמ בירך ימנית. לא זוכרת שזו מכה. לא כואב. תוך שבוע וקצת נעלם כלא היה. נורא מודאגת. ב2014 עברתי ניתוח סטאר(לצניחת רירית מעי גס). מזה כשנה לא נוקטת בגזים. כאילו שיתוק מעי ומאז הגב תפוס עד השכמות באופן קבוע. אשמח להכוונה. בדיקות וכד. תודה רבה

האם מדובר בחשד לנטיה לדימום? במצב של דימום לא מוסהר, מבחינה המטולוגית, בשלב ראשון יש לבצע בדיקות דם כולל ספירת דם ותפקודי קרישה.

מנהל פורום המטולוגיה