טרומבוציטים, ותוסף תזונה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/03/2020 | 14:35 | מאת: גלית

שלום יש רמות תרומבוציטים גבוהות בדם, מטופל על ידי המטולוג בתרופות (הידרקסין) ובמעקב שוטף וקבוע אחת לחודשיים כדי לעדכן את המינון של ההידרוקסים על פי תוצאת בדיקת דם עדכנית... אני רוצה לקחת תוסף תזונה מסוים שנחקר ונמצא מאוד יעיל לתפקודי הגוף שונים, יש בו מעל 60 סוגים שונים של נוגדי חמצון וקרטנואידים, וויטמינים ומינרלים כמובן. אני צריך לדעתאם יכולה להיות לתוסף תזונה הזה השפעה כלשהי על הטרומבוציטים בדם והאם יכולה להיות אינטראקציה בין ההידרקסין לבין תוספי מזון המכילים ויטמינים ומינרלים ? אם צריך אוכל לשלוח את המפרט של התוסף שאני מעונין ליטול. תודה רבה !

איני לי ידע לגבי השפעת תוספי תזונה על הטסיות ויתכן כי עדיף להמנע במידנ ואתה מקבל טיפול בהידראה.

15/03/2020 | 01:21 | מאת: גלית

תודה רבה על המענה! האם ידוע לך מי מבין בזה, בקשר בין תוספי תזונה לטרומבציטים, שאוכל להתיעץ איתו? תודה רבה

מנהל פורום המטולוגיה