פקקת ורגל ומנסה להכנס להריון עם הורמונים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

17/10/2019 | 15:27 | מאת: שירן

היי שלום לפני 3 שנים עברתי DVt ברגל אחרי הפלה הרגל תמיד כואבת לי עכשיו אנחנו מנסים להכנס להריון יש לי ילדה אחת בהריון שלה הכול היה תקין עשיתי את כול הבדיקות קרישה הכול יצא תקין שאין לי קרישיות התחילית טיפול של זריקות גונאל קראתי שזה אסור אמרתי לרופא והרופא אמר שזה בסדר אני מפחדת לחוות שוב את הפקקת ורידית .. אני רק בהריון צריכה קלקסן

לגבי טיפול מונע לפקקת בזמן טיפולי פוריות, להבדיל מזמן הריון, כאן אין תשובה ברורה. זה תלוי בגישה של הרופא המטפל. בכל מקרה במידה ויש גירוי יתר שחלתי-יש צורך בטיפול בקלקסאן.

מנהל פורום המטולוגיה