ערכים נמוכים בספירת דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/10/2019 | 17:09 | מאת: שרון

בן 35, 1.78מ, 60-61ק"ג בדיקה חוזרת לאחר חריגה קלה קודמת במדדי תפקודי כבד (ALT/AST) מרגיש טוב בכללי, פעיל (ספורט 3-4 פעמים בשבוע), בסטרס רציני לקראת הבדיקה בגלל החריגה הקודמת. בספירת הדם הנוכחית קיבלתי את הערכים החריגים הבאים: WBC-Leucocytes - 3.8 Lymphocytes - 0.87 בבדיקה קודמת לפני כ-3-4 חודשים הערכים הללו היו תקינים. אני מאוד לחוץ בעקבות התוצאות, האם יש צורך בפעולה דחופה?

15/10/2019 | 17:11 | מאת: שרון

כשכתבתי Lymphocytes התכוונתי ל- #Lymphocytes

הצגת נתונים חלקיים וקשה לענות בלי להכיר את ההקשר. מה הערך של הנויטרופילים? במידה ותקין לא מדובר בבעיה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה