בדיקות דם חריגות מדאיגות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/10/2019 | 20:10 | מאת: יערה

שלום, אני בהריון שבוע 31+5, מאושפזת עקב רעלת הריון. בבדיקה שלקחו לי היום בהערות נכתב " חשד לנוכחות גרנולוציטים צעירים" מחיפוש באינטרנט זה לא נשמע משהו טוב בכלל. אני עושה פה בדיקות בתדירות גבוהה וזו הפעם הראשונה שזה הופיע. מה זה יכול להיות? בנוסף, הערה שהופיעה כמה פעמים כבר היא: שתי אוכלוסיות תאי דם אדומים. חשד לשברי תאים. ברקע אנמיה של חוסר ברזל.

בנוכחות של מצב חריף כמו רעלת הריון יכולים להיות שינויים משמעותיים בבדיקות הדם ומרביתם קרוב לוודאי קשורים לרעלת או לטיפול ברעלת. ממליצה להפנות את השאלה לרופאים שמטפלים בך במחלקה ומכירים את הנסיבות.

מנהל פורום המטולוגיה