תופעות לוואי אליקוויס

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/08/2019 | 15:49 | מאת: תופעות לוואי אליקוויס

הי אני בת 60לפני 30 שנה אושפזתי בגלל חולשה בפלג גוף שמואל אחרי כל בדיקות אפשריות נאמר לי שזה תופעה פסיכולוגית עברתי לטיפול בפרימזה עברה תקופה בסדר ושוב חזר הכול אני עדיין סוללת מותקפים של נימול וחולצה בצד שמואל בעיקר מטופלת באליקוויס אשר גורם לי לערבי ראש נוראים ולחץ מעל העניים בבדיקות הכול תקין והרופאים אומרים שזה לא מהתרופה אני כבר לא יודעת מה לעשות כשאני מפסיקה את התרופה אין לי כאב ראש בתודה אורלי בל

כאב ראש אינה תופעת לוודאי שכיחה של אלקוויס. ממליצה להיתייעץ עם נוירולוג לגבי הבירור והטיפול בכאב הראש.

מנהל פורום המטולוגיה