קרישיות יתר בהריון התייעצות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/08/2019 | 21:54 | מאת: דריה

שלום דוקטור. אני בת 30 עם ילד בן שנה. לאחרונה עברתי 2הפלות ת רצופות בשבוע 5 ובשבוע 13. לאחי היה קריש דם במוח כשהיה צעיר. עשיתי את בדיקות הדם לקרישיות שקופה נותנת. אשמח לדעת איזה בדיקות נוספות כדאי לבצע כדי לוודא שאין קרישיות מולדת/נרכשת. תודה

במקרים של סיבוכי הריון כמו הפלות הבירור העיקרי הוא בשאלה של סינדרום apla, הבדיקות הנדרשות הן בדיקת לופוס אנטיקואגולנט, אנטיקרדיוליפין ואנטי בטא2 גליקופרוטאין.

מנהל פורום המטולוגיה