הסבר בדיקות דם וכו..

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/07/2019 | 18:17 | מאת: תמר

בת 61 ללא מחלות רקע עברתי בדיקות דם והם מסומנות לי באדום בטופס הבדיקות אשמח לייעוץ, מה מטרת הבדיקות הללו ומה הם אומרות וכמובן לגבי התוצאות? תודה מראש. ALBUMIN (BY EP) 55.4 GLOBULIN GAMA 20 IgA 451 ESR 32 LDH 424 CK-CREAT.KINASE(CPK) 282 WBC 4.28 TSH 2.04 CHOLESTEROL- HDL 52 CHOLESTEROL-LDL calc 177 NON-HDL_CHOLESTEROL 213 LIPEMIC 0

מדובר במגוון של תוצאות בדיקות דם מסוגים שונים וקשה לענות. מבחינה המטולוגית יש לוודא שאין ממצא של מקטע מונוקלונלי בבדיקת אלקטרופורזה של חלבונים, זה מצויין אם מצאו ולא רשום כלום אם לא.

05/08/2019 | 23:20 | מאת: תמר

לא הבנתי... מה שאמרת "זה מצויין אם מצאו ולא רשום כלום אם לא".הבדיקות ניתנו לי דרך אגב כבדיקות כלליות וכבדיקות לאחר כאבים ברגלים אבל באופן כללי איך התוצאות מה הם אומרים?

מנהל פורום המטולוגיה