lac חיובי שהפך לתקין בבדיקות אחרונות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/05/2019 | 18:02 | מאת: לילי

לפני טיפול הורמונלי לטיפול בתופעות גיל המעבר עשיתי באוגוסט בדיקות קרישה.הבדיקות הגנטיות וכלל הבדיקות תקינות.היחידה שמעט מעל הנורמה בדיקת lac שיצאה1.49(נורמה עד1.32).כעבור12שבועות בדיקה תקינה.כעבור עוד5חודשיםשוב עשיתי את כלל הבדיקות כל הבדיקות תקינות כולל lac.בעברי נטלתי גלולות שנים רבות ללא קרישי דם והפלות.רופא נשים חושב שאפשר להשתמש בטיפול הורמונלי.מה דעתך האים יש סיכון במדבקה הורמונלית?2בדיקות תקינות בשנה האחרונה של lac. ברקע אימי סובלת מתסמונת אפלה. תודה רבה מראש

בעיקרון כאשר בדיקות LAC חוזרות תרינות, למרות שהבדיקה הראשונית מעט גבוהה, ניתן להתייחס כתקין.

מנהל פורום המטולוגיה