מחסור בפקטור 7 ולידה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/05/2019 | 21:58 | מאת: הריונית מודאגת

שלום, שמי שני ואני בשבוע 33 לקראת לידה 4, לאחרונה גילו אצלי מחסור בפקטור 7 כאשר הערכים הינם: Pt- 85% Inr- 1.09 Factor 7- 45.70 רציתי לדעת איך עלי להיערך לקראת לידה והאם יש משמעות לתוצאה?

המידע חלקי, לא ברור לי מדוע נלקחה רמת םקטור 7 וקשה לדעת אם יש משמעות לתוצאה-ביחוד אם אין היסטוריה של דימום בלידות קודמות. ממליצה להיוועץ ברופא שדלח אותך לבדיקה.

11/05/2019 | 21:54 | מאת: מחסור בפקטור 7 לפני לידה

נלקחה רמת פקטור 7 לאחר תוצאות לא תקינות לפני הליך ניתוחי להוצאת ציסטה במיתרי הקול, 3 לידות עברו באופן תקין וללא דימום. השאלה שלי אם יש משמעות לתוצאות והאם עכשיו כשאני יודעת על הבעיה עלי להיערך אחרת ללידה הקרבה? האם התוצאות הן מינוריות ולא משמעותיות או שעלי להיערך בצורה אחרת לפני לידה זו

מנהל פורום המטולוגיה