מערכת חיסונית משתנה בפתאומיות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/04/2019 | 08:39 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת 26 לפניי 6 חודשים באופן מפתיע חלתה מאוד תוך חודשיחם ירדה 12 קג עייפות כאביי בטן הקאות אושפזה בגלל ירידה משמעותית בכדוריות לבנות ואנמיה בסיטי בטן היה נוזל מסביב למעי אושפזה למשך שבועיים עם אבחנה של וירוס שהשתלט עליה וזה משהו שיחלוף . לפניי כחודש חשה בעייפות נוראית הייתה ישנה המון שעןת בבדיקות דם שוב ירידה משמעותית בכדוריות לבנות המוגלובין וברזל הפעם יש לציין שלא ירדה במשקל אבל השיער שלה נעשה דליל בצורה משמעותית פטריות בציפורניים פצעים גדולים על הפרצוף רופא עור אמר שזה זיהום ונתן אנטיביוטיקה שהשפיעה אבל ברגע שסיימה שוב התפרצו הפצעים זה נראה נורא קיבלה הפנייה להמטולוג שזה הפנה אותה לסיטי חזה וצוואר בשאלה לחשד לסרטן הלימפה כמו כן במידה והסיטי תקין יש לבצע ביופסיה של מח עצם . הבלוטות יצאו תקינות בסיטי אבל טחול מוגדל עכשיו הולכים על מח עצם . היות שהילדה גדולה ועוסקת בתחום הרפואה היא לא ממש משתפת אותי בנעשה כדיי שלא אדאג האם זה נכון שיש בדיקות נילוות שצריך לבצע לפניי מח עצם? האם בסרטן הדם יש את כל התופעות שציינתי ?? אפילו אם לא ירדה במשקל ?? אנא עזרתכם תודה מראש אמא

קשה לענות בלי להכיר את תוצאות בדיקות הדם אך בדיקת מח עצם נשמעת לי הגיונית בשלב זה.

מנהל פורום המטולוגיה