ספירת דם נמוכה ו-MRI

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/03/2019 | 17:35 | מאת: תום

שלום, עברתי MRI ראש פעמיים במהלך השנה האחרונה במסגרת מחקר אקדמי. בשתי הפעמים התגלה כי ישנה החלפה שומנית בכל העצמות שנבדקו. לאחר שעברתי בדיקות דם דרך קופ"ח התגלה גם כי ספירת הדם שלי נמוכה יחסית: 4.3=WBC RBC=4.51 WBC=40.2 כל שאר הבדיקות תקינות. אני בן 36, בדר"כ בריא, מלבד מיגרנות ותסמונת התעלה הקרפלית. מרגיש בסדר גמור. לא כואב שום דבר. לא מרגיש חולשה מעבר לרגיל. משקל תקין. תודה מראש

על מנת להעריך את מספר התאים הלבנים יש לדעת את הערך האבסולוטי של הנויטרופילים והלימפוציטים.

29/03/2019 | 19:25 | מאת: NOT_FOUND

קיבלתי את התוצאות הבאות בבדיקות הדם. האם זה מספיק? %LYM=36.3 NEUT=53%

יש להסתכל על הערך האבסולוטי ולא על האחוזים.

30/03/2019 | 17:09 | מאת: NOT_FOUND

אוקיי. מצאתי את הנתונים הבאים. מקווה שהם מתאימים יותר: NEUT.abs=2.3 K/ul LYMP.abs= 1.6 K/ul

זה תקין

מנהל פורום המטולוגיה