ערכי בדיקות דם //////

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/02/2019 | 23:10 | מאת: מור

IRON 29 FOLIC ACID 2 VITAMIN D 48 VITAMIN B12 285 HB 12.7 MCHC 32 FERRITIN 60 היי שואלת שוב.. 1.האם התוצאות הנ״ל תקינות? 2.האם מומלץ לקחת משהו? 3.האם יש בדיקות אחרות/נוספות שאת ממליצה לבצע בשביל לנסות לאתר מקור לחולשה? ביצעתי את הבדיקות עקב חולשה, עייפות, ודופק מהיר.

הבדיקות תקינות למעט ערך של חומצה פולית שאם הבנתי נכון הוא 2 ואז זה נמוך. במידה ורמת חומצה פולית נמוכה ניתן לקחת טיפול בכדורי חומצה פולית.

מנהל פורום המטולוגיה