שלום -אודה לעזרה ומענה.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/01/2019 | 20:58 | מאת: אני

אני בת 29. כחלק מברור לפריחה לא מוסברת נתבקשתי לעשות בדיקת pcr לשלילת לימפומה של העור. בבדיקה נכתב- pcr amplification of tcr gamma and beta gene rearangements. conclusion:polyclonal profile of t cell population. מה זה אומר? האם זה יכול להיות קשור ללימפומה של העור? יש עניין גם לעשות בדיקת facs ? (אני סובלת מפריחה שהיא על שטח של 70 אחוז מהגוף. ..ועדיין לא ידוע) אודה למענה!

התוצאה אינה מתאימה ללימפומה כיוון שהתוצאה היא פוליקלונלית. לעיתים מקובל לעשות בדיקת facs בנוסף. לציין כי מטרת הבדיקות היא לוודא שהלימפומה בעור אינה מתבטאת גם בדם.

מנהל פורום המטולוגיה