גמא גלובולין - תוצאות בדיקות מעבדה חוזרות .

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/01/2019 | 15:25 | מאת: יוסף

שלום תקופה שבה יש לי כאבי מפרקים . ביצעתי בדיקות דם מקיפות .למעט סטרפטוקוק שטופל באנטיביוטיקה , ויטמין D בערך 35 ,וויטמין B12 בערך נמוך גבולי , נראתה תוצאה של 21.5 בגמא גלובולין . מצרף את שאר הבדיקות החוזרות(אותם ערכים חזרו שוב , בדיקות חוזרות בוצעו לאחר שבועיים שלושה ) מה דעתך עלי לעשות ?

לא ניתן לראות קבצים.

10/01/2019 | 10:07 | מאת: יוסף

מנסה לצרף שוב וכותב את הערכים ) . פרוטאין טוטאל : 7.2 LDH 309 albumin (by EP) 53.2 glubolin alfpha -1 3.2 glubolin alpha-2 9.2 glubolin beta-1 6.1 glubolin beta -2 6.7 glubolin gama 21.6

הבדיקה לא תקינה במידה וצויין כי נמצא מקטע מונוקלונלי. ואז מבוצעת גם בדיקת אימונופקסציה. בנתונים שהצגת זה לא מוזכר.

מנהל פורום המטולוגיה