לויקופניה גבולית.wnc 4.2

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/09/2018 | 16:04 | מאת: אמא רופאה

הבת שלי בת 25,סטודנטית לרפואה,בריאה וללא תרופות קבועות פרט למליאן. בס.ד שיגרתית:לויקוציטים 4200,דיפרנציאל תקין,טסיות קתין כדוריות אדומות תקין,mcv תקין. ללא נטיה לזיהומים. בי 12 חומצה פולית תקינים.האם יש סיבה לדאגה? המודילוציה? יש מקום לבירור נוסף בשלב זה?

במידה והערכים האבסולוטים של הסוגים השונים של התאים הלבנים תקינים: נויטורפילים, לימפוציטים וכו... אין סיבה לדאגה.

03/10/2018 | 16:57 | מאת: דר׳ ונדה סויפר

תודה רבה,כך חשבתי,כמובן שלגבי פציינט לא הייתי מעלה אתה השאלה...

מנהל פורום המטולוגיה