קרישיות יתר וטיולים באיזורים גבוהים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/09/2018 | 23:40 | מאת: מעיין

שלום, לפני כשנתיים, לאחר הלידה, נוצר לי DVT בזרוע ימין (באיזור העירוי). לאחר בירור הסתבר שיש לי נטייה לקרישיות יתר - הטרוזיגוטית ל-PT. לפני שהתגלתה הנטייה השתמשתי בגלולות, ובהמשך עברתי טיפולי פוריות ולשמחתי - לא נגרם קריש דם (אולי מרמז על נטייה קלה בלבד?) בכל אופן, בעקבות טענה שהוצגה בפני, רציתי לדעת האם ישנה המלצה להימנע מטיולים באיזורים גבוהים? ואם כן - עד כמה? 3000 מטרים נחשב גבוה מדי? תודה רבה ושתהיה שנה טובה מלאה בטיולים :-)

לא ודוע לי על מניעה מטיול בגובה בהקשר של קרישיות יתר. במהלך טיול הבעיה יכולה להיות במצבים של חוסר ניידות כמו בטיסה.

20/09/2018 | 20:54 | מאת: מעיין

תודה רבה!

מנהל פורום המטולוגיה