בדיקת קרישיות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/08/2018 | 22:25 | מאת: לילך

שלום רב, יש לי כאבי ראש חזקים בשבועיים האחרונים. וכבר יומיים הפרעה בראייה בעין עד כדי עיאפול ראייה בעיין. הלכתי אתמול למיון ועשו בדיקות דם ביניהם תיפקודי קרישה שוחררתי לאחר כמה שעות ללא כל אבחנה. כשקראתי את הדוח ראיתי בבדיקות קרעשה את הערכים הבאים. האם זה תקין? Pt-inr 0.89 Aptt--sec 38.6 Aptt-r 1.39 Pt%119 Pt-sec10.6 Fibrinogen calcu 376 Urea 16 כאבי הראש חזקים עדיין וגם הראייה לא חזרה לקדמותה. מה עושים? החסיקו אותי במיון שעות ולא עלו על שום דבר הגדלת אישונים אמרו שלא רואים כלום וגם בסיטי ראש לא ראו כלום. המלצה ללכת לנירולוג... עד שאקבל תור יעברו חודש חודשים מה עושים בנתיים הכאבים והראייה משגעים. האם הערכים תיקניים? אשמח לתשובה

תפקודי הקרישה נראים תקינים. לציין כי מדובר בבדיקת תפקודי קרישה סטנדרטית ולא בבירור קרישיות יתר.

מנהל פורום המטולוגיה