כדורי ברזל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/07/2018 | 11:33 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, יש לי אנמיה בהריון כתוצאה מחוסר ברזל . הומלץ לי לקחת 2-3 כדורי ברזל ביום (במקום אחד ). העניין הוא שבכדורי הברזל יש גם חומצה פולית ואני רוצה להמנע מעודף בחומצה פולית. האם יש כדורי ברזל טבעיים מומלצים בהריון שלא כוללים גם חומצה פולית ? תודה, מיכל

אין בעיה לקחת חומצה פולית עם הברזל- זה לא גורם לעודף,נזק או הרעלה. לציין כי חשוב לקחת חומצה פולית בהריון. יש בשוק מגוון תכשירים המכילים ברזל ללא חומצה פולית, פרוקל למשל.

מנהל פורום המטולוגיה