גרד ועקצוציפ לאחר כימו

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/07/2018 | 18:49 | מאת: par

שלום. טופלתי בפוליקולר לימפומה נון הודג'קינס. 3 טיפולים .כרגע אין עדות למחלה. הכימותרפיה הופסקה הטפול: מבטרה+BENDAMUSTIN/ CBUX; בנוסף בעית כליות והקריאטנין על 1.63. בחודש האחרון מופיע גרד ובעיקר עקצוץ בפנים ,אף מצח אזניים אשר מדיר שינה מעיני. אורולוג: הסיבה אינה קשורה לכליות. רופא עור: משחה(מיועדת בעיקר לישבני תינוקות. המטולוג: לא שייך ללימפומה ולטיפול. אני מחפש את הסיבה ואת הטיפול שיקל עלי לתפקד.

איני מבחינה שאינך מקבל טיפול המטולוגי כרגע ואין לימפומה פעילה- כך שקרוב לוודאי הסיבה אינה המטולוגית.

23/07/2018 | 10:38 | מאת: par

נכון,הטיפול הסתיים לפני חודש וחצי. אבל,האם טיפול הכימו השאיר את תופעות העקצוץ. האם לטפול הכימי יש תופעות לוואי לאורך זמן? אם כן, האם התופעות חולפות וכמה זמן הסבל יימשך? תודה

מנהל פורום המטולוגיה