אנמיה בהריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/07/2018 | 09:28 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, אני בהריון שבוע 23 ויש לי אנמיה כתוצאה מחוסר ברזל. האנמיה היתה קיימת גם לפני ההריון אבל הוחמרה בעקבות ההריון. אני לוקחת כדורי פריפול כבר חודש אבל אין שיפור . האם יש כדורי ברזל נוספים שתוכלי להמליץ עליהם לשימוש בהריון ? תודה, מיכל

תכשיר פריפול יעיל בדומה לתכשירים אחרים ובמידה ואין תגובה ניתן לקחת פעמיים - שלוש ביום. לצורך מעקב אחר תגובה מומלץ לבדוק את ערכי הפריטין. במידה וחסר הברזל משמעותי ניתן לקבל ברזל בעירוי.

מנהל פורום המטולוגיה