תוצאות ספירת דם נמוכה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/05/2018 | 16:53 | מאת: מיכל

ד"ר שלום. אני בת 38 חודשיים אחרי לידה. פניתי לרופאה לבקש בדיקות דם לאחר ששמתי לב ששערות בית השחי שלי הפסיקו לצמוח, בנוסף הרגשתי חולשה ועייפות שיכולה להיות טבעית מאחר ואני מטפלת ב2 תינוקות. ה wbc יצא 3.7 וזה מאד מטריד אותי (מצ"ב דפי התוצאות). מה יכולה להיות הסיבה?

איני יכולה לראות קבצים. נראה שיש ירידה מתונה בכמות הכדוריות הלבנות- אך כדי להעריך את תפקוד הכדוריות הלבנות חשוב לדעת את מספר הנוירופילים האבסולוטי. לציין שלרב ירידה בWBC אינה מתבטאת בעייפות.

מנהל פורום המטולוגיה