חום גבוה ממושך ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/05/2018 | 15:59 | מאת: תמר

דר' שלום רב, כבר שישה ימים שיש לי חום מאד גבוה (מגיע עד 40 מעלות) רופאת המשפחה קבעה על פי בדיקת שתן שיש לי דלקת. למרות שאין לי צריבה בשתן ונתנה לי אנטיביוטיקה זינט. ברצוני לשאול אחרי כמה כדורים של זינט אני אמורה לחוש שיפור עם החום ? החום שלי עדיין מאד גבוה ומתקרב שוב ל 40 שאלה נוספת איזה כדורים להורדת חום אני יכולה לקחת שלא ידכאו כמו אופטלגין את כדוריות הדם הלבנות? המון תודה תמר.

לגבי החום והטיפול האנטיביוטי- השאלה אינה בתחום המטולוגיה. מבחינה המטולוגית אין מניעה לקחת כל תרופה להורדת חום כמו אקמול או אופטלגין. הסיכון בירידה בכדוריות הלבנות כשנוטלים אופטלגין נמוך מאד.

מנהל פורום המטולוגיה