קרישיות יתר וניתוח להרמת העפעפיים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

12/10/2017 | 11:00 | מאת: גליה

שלום, אני בת 60, ומעוניינת לעבור ניתוח להרמת העפעפיים העליונים והתחתון . הניתוח מתבצע בהרדמה מקומית, וכל זמן הניתוח המנותח נמצא בנוסף גם תחת השפעת טשטוש( פרופופול). אני בעלת קרישיות יתר. האם במקרה כזה קיימת סכנה עבורי בניתוח מהסוג הזה מבחינת היווצרות קרישי דם שעלולים לסכן אותי? יש אפשרות בכלל לעבור ניתוח זה במצב כזה ? תודה

בדרך כלל ניתוח קטן בהרדמה מקומית, (כאשר אין מצב של שכיבה ממושכת וחוסר ניידות)- אינו מצריך התייחסות מיוחדת במקרים של קרשיות יתר.

מנהל פורום המטולוגיה