PORT ACCESS

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/09/2004 | 22:53 | מאת: שלום

שלום, אצטרך לעבור ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי.. שאלתי-האם בשיטת PORT ACCESS אכן הסכוי לזהום קטן יותר? ההתאוששות מהירה יותר? ומאידך-האם למנתח קל יותר לעבוד ולהצליח בפתיחת בית חזה בתיקון מסובך,? תודה, שלום.

10/09/2004 | 08:54 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

לאחר ניתוחים בכלל וניתוחי לב בפרט קיים סיכון של זיהום. הזהום יכול להיות ממקורות שונים ובאזורים שונים בגוף. אחד הזהומים הבעייתיים לטיפול, לאחר ניתוח לב, הוא זיהום עצם החזה. היות ובשיטת ה- Port Access לא פותחים את עצם החזה כלל, הרי סיבוך זה של זיהום עצם החזה ,מעשית, לא קיים. ההתאוששות בדר"כ מהירה יותר היות והכאבים בדר"כ מועטים יותר (שוב בשל אי פתיחת עצם החזה). פרט לשני חתכים אלה קיימים חתכים נוספים דרכם ניתן להגיע ללב ולבצע ניתוח. בחירת סוג החתך ע"י המנתח תלויה במידה רבה בהרגשתו לגבי היכולת שלו לבצע את הניתוח בבטחון. ליותר פרטים אשמח לעמוד לרשותך - טל. 03-9376701

17/01/2005 | 23:14 | מאת: פרי

אמי עברה נתוח מעקפים ועצם החזה לא התאחה ומזוהם. האם ניתן להתגבר על הזיהום באמצעות אנטיביוטיקה או שהכרחי לעבור ניתוח לניקוי והרחקת הזיהום? אודה לתשובתך המהירה.

17/01/2005 | 23:14 | מאת: פרי

אמי עברה נתוח מעקפים ועצם החזה לא התאחה ומזוהם. האם ניתן להתגבר על הזיהום באמצעות אנטיביוטיקה או שהכרחי לעבור ניתוח לניקוי והרחקת הזיהום? אודה לתשובתך המהירה.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה