מחכה לתשובה - בדחיפות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

04/08/2004 | 21:07 | מאת: אורלי

שלום לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם ושוב רצ"ב בעיתי אודה לתשובתכם בדחיפות , תודה אבי אמור לעבור ניתוח להחלפת שסתום עקב הסתיידות בשסתום הלב . אודה לכם שתספרו לי על הניתוח הנ"ל וכמו כן על הסיכונים והאפשרויות שיש לנו בניתוח הנ"ל , מה סיכויי הצלחה (לאדם בן 76 שאחריו היפרטנסיבי, סכרתי ושומנים מוגברים בדם , מחלת לב איסכמית ידועה , הרחבה אנגיופלסטית באמצעות בלון RCA , הרחבה אנגיופלסטית באמצעות סטנט : RCA . וצינטור אחרון בשנת 2004 ) אודה לכם באם תפנו אותי לחומר בנושא , ואם תוכלו לייעץ לי על מומחים בנושא לקבלת דעה נוספת . התשובה חשובה לי בהקדם האפשרי . תודה אורלי

05/08/2004 | 01:12 | מאת: :)

למה שלא תחפשי באינטרנט חומר על זה? חוץ מיזה הפורום הזה דיי מת, אני שאלתי 2 שאלות כאן ממש מסכנות אותו דבר ולא ענו לי. אז אני אתפלא אם מישהו יטרח למענך כאן

07/08/2004 | 23:03 | מאת: מנותחת לשעבר

כדאי לך לפנות למחלקה כירורגית לב חזה שבה אביך אמור להיות מנותח הם מחלקים סט עם כל המידע, צורת הניתוח, מהלך, תקופת החלמה וכו ניתוח לב פתוח לא אמור להפחיד יותר מכל ניתוח אחר. בכל מקום שתחפשי באינטרנט את המילה בריאות, ניתוח לב ונושאים דומים תוכלי למצוא מידע, בכל מקרה את יכולה לפנות לרב פירר מעזרה למרפא הוא ידוע כמרכז מידע אנושי, ואולי הוא יוכלה להמליץ לך על מומחה בתחום בהצלחה מנותחת לשעבר

08/08/2004 | 16:14 | מאת: דני

אימי עברה לפני שנה ניתוח להחלפת שסתום + מעקפים בגיל של אביך נראה לי שכדאי שסתום ביולוגי שמחזיק אפילו 15-20 שנה בכל ניתוח ולו הפשוט ביותר יש סיכון. הצוות בבית החולים עשה עבודה מופלאה - שווה.

09/08/2004 | 21:08 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

אנא עייני בתשובתי לשאלתך המקורית מה- 2.8

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה