פעימות חדריות מוקדמות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/11/2015 | 23:47 | מאת: מיכל

רב טוב אני בת 59. עודף משקל; לחץ דם גבוה. מתלוננת תקופה ארוכה על קוצר נשימה בעלייה במדרגות וכן כאבי רגלים. כך גם בהליכות בבדיקת מאמץ : כושר גופני: בינוני 81 אחוז מהדופק המירבי לגיל מבחן מאמץ שלילי לא ניצפו שינויים משמעותיים במקטע ST פעימות חדריות מוקדמות בודדות/ ביגמניה חדרית אני לחוצה מאוד מהתוצאות. האם יש קשר לתפועות שבגינו נשלחתי?? תודה מראש

10/11/2015 | 09:35 | מאת: ד"ר איתן שניר

גבירתי הנכבדה , שאלתך הועלתה לפורום ניתוחיי לב ,ותוכנה אינו מתאים לפורום זה , עלייך להפנותה בפורום הקרדיולוגי תודה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה