החלפת מסתם פעם 4

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

01/05/2015 | 02:11 | מאת: חן

הי אבא שלי עבר ניתוח החלפת מסתם לפני כשנה מאז כבר שלושה פעמים שהמסתם נתלש מעצמו בלי שום סיבה שהצלחנו לעלות עליה. אין שום זיהום. אנחנו חסרי אונים ולא יודעים מה לעשות כבר כנראה שהוא יצטרך להכנס לניתוח הפעם הרביעית אבל מה אפשר לעשות בכדי להבטיח שלא יהיה שום תלישה והסתבכות.. בבקשה אם ידוע לכם ואם שמעתם כבר על מקרה כזה שתפו אותנו שנדע איך להתקדם תודה

02/05/2015 | 16:18 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, חסרים פרטים רבים על מנת לענות על שאלתך: באיזה מסתם מדובר מבין מסתמי הלב? איזה מסתם הושתל-מכני? ביולוגי? מה גילו של אביך? האם עבר ניתוח לב פתוח על מנת להחליף את המסתם או השתלת מסתם בצנתור? האם ההתערבויות הבאות שציינת היו ניתוחי לב או צנתורים? אנא מסרי פרטים נוספים ונשתדל לענות על שאלתך בברכת בריאות ד"ר איתן שניר.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה