Ashdod

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/01/2015 | 17:25 | מאת: אושרי יעקובי

שלום רב, שמי אושרי , בחודשים הקרובים אעבור ניתוח לב פתוח ( רוס) אני בן 16 ושמונה חודשים , אני לא חושש מהניתוח עצמו אבל אני מאוד חושש לאר הניתוח , אני מאוד אוהב לעשות ספורט , כל חיי עשיתי ואני מאוד רוצה להיות שחקן כדורגל מקצועי , השאלה שלי האם אני יכול להיות שחקן מקצועי מבחינה בריאותית ? יש בי את היכולות להיות שחקן מקצועי , אני מרגיש שזה יעודי בחיים

06/02/2015 | 22:33 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום אושרי, ניתוח רוס הוא הניתוח המתאים לנער בגילך. למרות שתוכל לעסוק בפעילות ספורטיבית לאחר הניתוח אינני חושב שתוכל לעסוק בכך כמקצוען. חשוב לזכור, למרות שלא ציינת מאיזו בעיה אתה סובל, שחובה עליך לעבור את הניתוח על מנת לשמר את תפקוד הלב בהצלחה בניתוח, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה