אחרי ניתוח מעקפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/06/2014 | 21:38 | מאת: זאב

שלום לד"ר אני פונה אלייך בשמו של אבי בן 63 שנותח לפני שנה ניתוח מעקפים. אבי מקבל מזה שנה כדורים אחרי הניתוח:סימבקסון 40 קרדילוק 2.5 ,רציתי לדעת אם יוכל אבי להשתמש גם בתוסף שניקרא שורש הליקוריץ הידוע כמוריד כולסטרול לאחר מחקר וכל זאת אחרי שראיתי כתבה על תוסף זה . האם יש מניע לאחר עברו להשתמש בתוסף זה?

10/06/2014 | 18:56 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, ממליץ להפנות את השאלה לפורום קרדיולוגיה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2696-12409,00.html בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה