מע' עיכול אחרי ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

27/05/2014 | 19:43 | מאת: עדו

שלום אבא שלי עבר לפני כחודש ניתוח מעקפים בעקבות התקף לב. ההחלמה בינתיים מצויינת אך יש משהו שרציתי לשאול לאחרונה הוא מרבה לשהק (גרעפס) שיהוקים רועשים ובנוסף נפיחות עם ריח רע מאד וחזק. יכול להיות שיש קשר לניתוח? כי גם בהתקף הוא עשה הרבה שיהוקים ותסמיני ההתקף היו קשורים למערכת העיכול(בחילות,שילשולים, צרבת) ולא התסמינים הרגילים(כאבים בחזה)

02/06/2014 | 13:59 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, לרוב למערכת העיכול לוקח כ4-6 שבועות לחזור לתפקוד מלא לאחר ניתוח מעקפים. כלומר, ייתכן מאוד כי התלונות יחלפו בשבועות הקרובים. לאור המידע שאתה מציין (על התלונות טרם הניתוח) עליך להיות זהיר יותר ואם אין שיפור לגשת לבדיקה מסודרת אצל רופא בברכת בריאות שלמה ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה