הפרעה בא.ק.ג

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/03/2014 | 08:54 | מאת: שניר

בוקר טוב, לפני שבוע שיחקתי כדורגל ובמהלך המשחק הרגשתי כאבים בחזה שנעלמו במצב של רגיעה. יומיים לאחר מכן הלכתי למרפאה ועשיתי א.ק.ג , תוצאות הא.ק.ג לפי דיברי הרופא הראו שקווי הT הפוכים ונדרשתי לעלות בדחיפות לבית חולים. בבית חולים ביצעו בדיקות דם , צילום חזה והוחלט לאשפז אותי במחלקה ( כל הבדיקות לא הראו סימנים לבעיה כלשהי), באותו יום במחלקת קרדיולוגיה רופא מומחה ביצע לי אקו לב, לאחר האקו שאלתי אותו מה דעתו והוא אומר שמבחינתו הכל תקין , הוא ציין שהוא רואה דופן מעובה בלב אבל לא משהו שמדאיג אותו או שיכול לרמז על בעיה. למחרת בבוקר שיחררו אותי לבית. מרגע הודעת התוצאות של הא.ק.ג כמובן שהתחילו כאבים בחזה ובכל מקום שקשור אליו דבר שירד קצת, מה שכן במהלך הלילה כאשר אני נשען על הצד ( לא משנה איזה צד ) הידיין נרדמות ואני מתעורר משינה. במהלך היום אני חש חולשה ביד שמאל בעיקר אבל גם ביד ימין , אתמול ביצעתי בדיקת לחץ דם בכל הגפיים ונמדד דופק שווה בגפיים אבל הלחץ דם בידיים היה נמוך והלחץ דם ברגליים היה גבוה ( אני יודע שזה אמור להיות כך אבל זה היה קצת קיצוני לשתי הכיוונים). אין ספק שאני סובל מחרדה קלה אבל עדיין דואג שהרופאים מפספסים משהו . אשמח לתשובה ועידכונים , בכל אופן נקבע לי תור למיפוי לב אבל זה ייקח כמה חודשים.

06/03/2014 | 14:47 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, עליך להפנות את השאלה לפורום קרדיולוגיה. אני ממליץ עם הפורום ב-YNET המנוהל ע"י ד"ר פורטר מבילינסון בברכת בריאות שלמה, ד"ר שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה