עניין חשוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/02/2014 | 21:34 | מאת: רואן

שלום לך דר אני עברתי לפני שלוש שנים ניתוח בבית חולים רמבם ניתוח לב פתוח לתיקון מום מולד .. שאלתי האם זה מונע ממני ללמוד סיעוד ולעבוד כחאות ..? כלומר בגלל טיפול בחולים באויירה של בית חולים ובהרמת מטופלים ... העניין מאוד מאדיג אותי בבקשה תסביר לי איך זה הולך :(( אני בת 21

11/02/2014 | 18:58 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, התשובה לשאלה שלך תלויה במום המולד בגללו עברת את הניתוח וסוג הניתוח המדויק אותו עברת. אני ממליץ לפנות לקרדולוג המטפל (או לקרדיולוג ילדים המטפל) על מנת לקבל תשובה מדויקת בהצלחה בלימודים, ד"ר איתן שניר

19/05/2015 | 21:21 | מאת: ד"ר שניר איתן

למרות שאין לי כל מידע על מום הלב שתוקן , העובדה שעברת ניתוח לב לתיקון מום מולד, איננה מונעת ממך כל עבודה בכל מקצוע שתבחרי, כולל טיפול בחולים או סעוד חולים .לא רואה כל מניעה מעבודה עם חולים בכלל , גם לא בבית החולים כמובן .

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה