לאחר ניתוח להחלפת מיסתם למיסתם ביולוגי - כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

29/01/2014 | 22:08 | מאת: לימור

שלום רב. אבי עבר לפני כ-3 חודשים ניתוח להחלפת מיסתם לביולוגי, בבית החולים שיבא אצל פרופסור רענני והצוות (ד"ר כחל). לאחר הניתוח סבל מכאבים וקוצר נשימה ואושפז מחדש (לאחר שבועיים)ץ נמצא כי יש נוזל במקום בלתי נגיש וסביב הלב. קיבל פוסיד, אנטיביוטיקה, אטופו ועוד משכחי כאבים חזקים. הנוזלים אכן הצטמצמו וקושי הנשימה חלף. לפני כחודש החל סובל מבעירה באזור הצלקת, אדמומיות קשה, כאבים חזקים בבית החזה הזרועות וקושי בהרמת הידים שמקרין עד לכתף. חזר לבית החולים שם נשלח לסיטי ומיפוי עצמות. הסיטי חזר עם הימצאות דלקת ונאמר לו שיש סיכוי שנפתחו הטבעות באזור העליון של הצלעות. במחלקה לא מטפלים בו ואיננו יודעים מה לעשות. יש לו כאבים מאוד חזקים, לא יכול לשבת, לעמוד או להרים את ידיו. חיי על משככי כאבים במינונים מאוד גבוהים. מה עושים?

02/02/2014 | 15:08 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, כל הבעיות שאת מתארת הן סיבוכים מוכרים, גם אם לא רצוים, אחרי ניתוח לב לאחר שיחה שניהלתי עם פרופ' רענני - אתם מוזמנים לפנות אליו אישית בנושא הבעיות שהעלת בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה