פגיעה בראות בזמן סינטור

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

18/11/2013 | 12:43 | מאת: שאלה

שלום חמתי בת 82 עבר סנטור בלב. לאחר סנטור גילו אצלה בצקת בריאות והמצב שלה התדרדר מאוד נאלצו לעשות לה החייאה נשימתית. לאחר שיחה אם רופא התברר שכול המצב הקשה שהיא הגיעה לאחר הסנטור נגרמה לה בגלל קרעה בריאה שנגרמה בזמן הסנטור. ברצוני לציין שחמתי הגיעה למצב של התנדנדות ביין חיים למות וכיום המצב שלה יצב יחסי היא עדיין בטיפול נמרץ מונשמת ומורדמת. האם הפגיעה בריאה יכולה לסכן אותה?

24/11/2013 | 12:05 | מאת: ד"ר ארז שרוני

כן, העצה הטובה ביותר שאוכל להעניק - שימרו על קשר הדוק ומעודכן עם הצוות המטל בטיפול נמרץ. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה