נוזל סביב הלב בכמות מזערית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/07/2013 | 11:06 | מאת: לאה

שלום, אני בת 30, והשבוע היה לי כאבים בחזה צד שמאל עם הקרנה ליד שמאל...הלכתי לביה"ח ושם עשו לי בדיקות כולל אקו לב ואמרו שיש לי קצת יותר נוזל מסביב ללב ממה שצריך, אבל זה בכמות מזערית, בדיקות הדם יצאו תקינות (כל מיני בדיקות המצביעות על וירוסים וכו)... השאלה שלי ממה זה יכול לנבוע...?? אין לי בעיות לבביות ואני בריאה בד"כ...אני עומדת ללדת..האם זה יכול להיות תוצאה של הריון..כי לקרדיולוג אין מושג למה כואב לי ויש לי לחץ בחזה תודה על תשובתכם

13/07/2013 | 15:07 | מאת: ד"ר ארז שרוני

הגעת לפורום ניתוחי לב - רופא מטפל, קרדיולוג מטפל, גניקולוג אחד מהם אמור לספק תשובות הולמות לשאלותייך. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה