מועמד לניתוח להחלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

28/06/2013 | 17:04 | מאת: עופר

שלום, שמי עופר אני בן 45 ואני אמור לבצע ניתוח של החלפת מסתם אאורטלי דואלי. אני בריא בדרכ פרט לאסתמה ולא נוטל תרופות כלשהן כדרך קבע. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע צנתור במקום פתיחת חזה? האם האפשרות של צינתור היא רק למבוגרים יותר? האם ביולוגי טוב יותר ממכני? האם רק בפתיחת חזה צריך ליטול קו ודין אחרי הניתוח? אקו לב במאמץ כשביצעתי לפני שבוע הוא עד כמה הניתוח דחוף? אשמח לדעת פירוט לגבי עדיפות והמלצתכם כמובן אשמח לתשובה בהקדם תודה עופר

01/07/2013 | 13:31 | מאת: ד"ר ארז שרוני

עופר שלום, כל שאלותייך ראויות ומקיפות, קצרה היריעה מלענות עליהן בפירוט הנדרש בפורום זה, על רובן ניתנו תשובות בעבר. במידה וברצונך ביעוץ נוסף אנא צור קשר דרך מזכירות המחלקה: 03-9376706/8 לתיאום פגישה. בברכה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה