טטרילוגיה ע"ש פאלו שבוע 22

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/12/2012 | 17:48 | מאת: חוששת

גילנו לפני כשבועיים שלעובר שלנו יש את התסמונת אנחנו מאוד מפחדים.. רצינו לדעת מה הסיכון בניתוח התיקון (פיגור וכו') והאם יהיו לילד חיים רגילים אחרי התיקון כמו כל ילד? האם כדאי להפסיק את ההריון? קצת מחוות הדעת: NORMAL AORTIC VALVE MEASSURING - 4.3 PULMONARY VALVE-1.9 ACENDING AORTA- 4.5 large overriding aorta large perimembrnous ventricular septal defect smaller rv outflow tract with decent size pulmonary arteries no retrograde flow in pda no increased pressure in pda no significant rvh at this stage

08/01/2013 | 06:22 | מאת: ד"ר ארז שרוני

תשובות תוכלו לקבל - מכון לב ילדים - "שניידר". בברכה ובהצלחה. ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה