עורק תרדמתי חסום

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/02/2012 | 16:32 | מאת: יחיאלה

אמי עברה בדיקת דופלר צווארי עקב מספר ארועים של סחרחורות והנה התוצאות: מימין לשמאל הודגמו רבדים תרשתיים מפוזרים בעורקי התרדמה. ================= זרימה מוגברת בעורק תרדמה חיצוני משני הצדדים RT.ICA PSV 445 CM/SEC EDV 151 CM/SEC בעורקים אחרים מהירויות זרימה בגדר הנורמה.  אחרי  בעורקי סיכום: RT.ICA CRITICAL STENOSIS 91-99% שינויים טרשתיים כמתואר. מה זה אומר? האם זה אכן מצריך ניתוח , האם זה ניתו מסובך?

25/02/2012 | 01:58 | מאת: ד"ר ארז שרוני

הגעת לפורום ניתוחי לב, עלייך לפנות לכירוג כלי דם להתיעצות לגבי המשך טיפול והחלופות השונות. בהצלחה ד?ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה