שאלה דחופה מאוד- כאבים חזקים מאודדדד לאחר השתלת קו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

09/02/2012 | 09:25 | מאת: אאא

אימי בת 57 לאחר ניותח לב להחלפת מסתמים הוחלפו 2 ותוקן 1. לאחר הניתוח הדופק לא התייצב והוחלט כי צריך לבצע גם השתלת קוצב לאחר מספר ימים . עברה השתלת קוצב לפני16 ימים ועדין סובלת מכאבים חזקים מאוד מאוד ביד ימין הצד בו הושתל הקוצב. כל היום עם משכחי כאבים ובלילה הכאבים אף מתגברים יותר ואינה מצליחה לישון יותר משעתים שלוש בקושי רב. האם המצב לא חריג? לנו אמרו שהכאבים עוברים אחרי יומיים שלושה.... ניראה כאילו משהו לא בסדר :( אשמח לתשובה בהקדם האשפרי!!! תודה.

10/02/2012 | 00:08 | מאת: ד"ר ארז שרוני

הגעת לפורום ניתוחי לב - אנא פנה לקרדיולוג שהשתיל את הקוצב. בברכה. ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה