ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

29/12/2011 | 11:05 | מאת: מתלבטת

עלי לעבור בהקדם ניתוח מעקפים מאחר אני אחרי צינתור אחד מוצלח והצינתור השני שעברתי לפני שבוע לא הצליח. איך אוכל לבחור את המנתח, מה עלי לדעת על מיומנותו המקצועית. (אני מניחה שכל מנותח שואל שאלות אלו).

30/12/2011 | 09:52 | מאת: ד"ר ארז שרוני

ניתוחי מעקפים מבוצעים תדיר בכל מחלקות ניתוחי הלב בארץ,כך שהנושא מוכר. מעבר לכל הידוע והכתוב דומני שאין תחליף לאמון בין הרופא למטופל. בררי, קיימי מפגש והחליטי המטופל ,כמובן, הינו חלק בלתי נפרד מהתהליך. בברכה, ד"ר ארז שרוני

30/12/2011 | 10:05 | מאת: המתלבטת

תודה לך ד"ר על תשובתך רק שבעיה לי מה עלי לדעת לגבי הניתוח שעלי לעבור?

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה