החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

25/09/2011 | 20:50 | מאת: ניקולא

שמעתי כי ניתן לבצע החלפת מסתם, במסתם ביולוגי בוצעה בשיטת הצינתור. איני יודע באיזה מסתם מדובר. האם זה נכון, האם ניתן גם להחליף או לתקן מסתם מיטרלי בשיטה זו? בתודה

29/09/2011 | 12:05 | מאת: ד"ר ארז שרוני

מיטרלי לא - קיימת טכניקה ל"תיקון מיטרלי" מילעורי (צינטור) בחיתוליה, ניסויית וגם היא ואז רק לאנשים שאינם מועמדים לניתוח. לגבי השתלת מסתם בצינטור - אין סוף מידע ברשת. בעיקרון מוגדר רק לאנשים שהם בסיכון ניתוחי מוגבר! ואכן מסתם ביולוגי. תשובה לשאלתך בפוסטים קודמים+מידע רב ברשת. שנה טובה ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה