סוגי מסתם ביולוגי - מסתם פולמנרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/10/2020 | 21:13 | מאת: ע

עברתי ניתוח לב להחלפת מסתם לפני כמה שנים בגיל 23.החלפת מסתם הפולמנרי עקב היווצרות מולדת. כתוב freestyle 21mm - האם זה סוג המסתם הביולוגי? אשמח לדעת מאיזה חיה המסתם הגיע? (התכוונתי לשאול את הקרדילוג שלי אך כל ביקורת שוכחת).

שלום גרפט מסוג FREESTYLE של מטרוניק הוא Xenograft (עשוי מחיה, במקרה הזה חזיר) שנועד להחליף את שורש אבי העורקים והמסתם האאורטלי ובמקרים מסוימים כמו במומי לב במבוגרים גם את המסתם הריאתי. רק בריאות, ד"ר ארי ניימרק

20/10/2020 | 11:24 | מאת: ע

תודה רבה!

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה