ניתוח מעקפים לאחר 9 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

15/11/2019 | 21:23 | מאת: נילי

שלום רב, אני 9 חודשים לאחר ניתוח מעקפים. ההחלמה הייתה תקינה לחלוטין ואני השתקמתי לגמרי. אבל בשבועות האחרונים אם אני עושה תנועה חדה עם הזרוע אני מרגישה דקירה חזקה באזור של עצם החזה ליד הצלקת. יש לי הרגשה שזה באזור התפרים. זו תופעה חדשה רק של השבועות האחרונים. האם יתכן שתפר פנימי נפתח או זז?

17/11/2019 | 09:28 | מאת: איתן שניר

כאבים, מיחושים, מהסוג שתיארת, ייתכנו לאחר הניתוח יש לשלול ממצא כל שהוא בצילום חזה, והמשך פעילות גופנית ,כולל התעמלות, מודרכת או ללא .

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה